Agro Innovation

Aducem nou pe piata din Romania,  gama de pesticide si ingrasaminte bio: Rich Soil (Bio N5, Derma Bio N14), Defender, Sanisoil si GierreMyco. Toate produsele fiind marca Gi.Erre Life din Italia.

Colaboraram cu mai multe firme producatoare de inputuri bio (pesticide, ingrasaminte foliare si biostimulatori) si inputuri conventionale.

Majoritatea produselor au in componenta: melasa obtinuta din trestie de zahar bio, lactobacilli, bacterii fotosintetice, micorize. Contin si extracte din plante cum ar fi: usturoi,  ceapa, salvie, ardei iute, macerat de urzica, coada calului si alte plante.

Rich Soil Bio N5

Totodata aducem inovatie si in agricultura conventionala. Colaboram cu una din cele mai mari firme producatoare de ingrasaminte hidrosolubile din lume: Haifa Agrochemicals. Inovator in agricultura este formularea unei noi forme de potasiu pentru plante, adica sub forma de Nitrat de Potasiu. 

Aceasta forma de potasiu este mai usor asimilata de plante ceea ce duce implicit la cresterea calitatii fructelor si legumelor.

In acelasi timp Haifa importa si o alta forma de Ca, Nitrat de Ca. Aceasta forma de Ca se poate amesteca in acelasi produs cu Nitrat de potasiu. Astfel incat putem administra Ca si K in acelasi timp.

De asemenea si Gi.Erre Life Italia formuleaza produse bio cu continut ridicat de potasiu de 29 %, alaturi de 8 % azot organic.

O alta noutate in agricultura este descoperirea micorizelor. Aceste micorize traiesc in simbioza cu radacinile plantelor. Astfel incat sa ajute plantele sa extraga o cantitate mai mare de apa si nutrienti din sol.

Venim in rezolvarea unor probleme mari in agricultura cu ingrasaminte chimice bio si conventionale cu eliberare controlata. Ingrasaminte care se elibereaza in functie de momentul si cerintele specifice de nutrienti ale plantelor.

Va invitam sa va convingeti de eficienta utilizarii produselor bio (Rich Soil Bio N5) in gradina, respectiv ferma dumneavoastra. 

Scopul nostru este sa ne indreptam spre o viata mai sanatoasa si benefica atat pentru noi oamenii cat si pentru protejarea naturii.