Dezinsectia bio a solului

Dezinsectia solului este o lucrare obligatorie inainte de infiintarea unei noi plantatii de legume, noi va propunem azi dezinsectia bio a solului (impotriva insectelor).

Solul este in mod natural populat cu diverse insecte, oua, larve, nematozi si seminte de buruieni, daca nu utilizati o folie de protectie pe sol.

Produsul bio pe care il recomandam pentru dezinsectia bio a solului este SANISOlL, un produs marca Gi.Erre Life Italia. Este omologat ca si ingrasamant bio, avand si rol de insecticid asupra larvelor, oualor si nematozilor din sol datorita extractului de Neem.

Arborele Neem creste in zonele calde ale pamantului, ca Asia de Sud, India, Pakistan si este supranumit printre altele si farmacia naturii. Extractele din fructele si semintele acestuia contin o combinatie unica de ingrediente care protejeaza impotriva insectelor. Eficacitatea acestuia este dovedita inca din Antichitate.

Produsul SANISOIL este destinat doar utilizarii in agricultura.

Aplicare SANISOIL

In primul rand produsul se dilueaza folosind 1L la 20 l de apa. Se aplica la suprafata solului, dupa care se incorporeaza in sol cu motocultorul, cand se efectueaza lucrarea de baza.

Se mai aplica inca o data la pregatirea patului germinativ inainte de rasadit, pe toata suprafata solului incorporat cu motocultorul. Care ar trebui sa fie cu 3-4 saptamani inainte de rasadit, ca produsul sa aiba timp sa isi faca efectul.

Se poate aplica atat in sere, solarii cat si pe camp, gradini mici etc.

Avantaje SANISOIL
  • este ingrasamant pentru planta
  • are rol insecticid
  • contine micorize
  • este un produs omologat si pentru agricultura biologica
  • economisesti bani

Atentie! Dupa ce aplicati SANISOIL trebuie sa asteptati macar 3-4 saptamani pana sa consumati legumele tratate cu acest produs.